Kevadel toimuv L üldkoosolek otsib endale peakorraldajaid!

Kandideeri peakorraldajaks siin.

Üldkoosolek on Eesti Õpilasesinduste Liidu tähtsaim üritus, mis vajab pikemat ette planeerimist, head korraldusmeeskonda ning peakorraldajaid, kes ürituse korraldust juhiksid. Sind kui võimalikku peakorraldajat ootavad ees õpetlik meeskonnatöö, lahendusi vajavad probleemid, palju huvitavat ja väljakutsuvat ning meie poolt toetus, rikas kogemustepagas ja mälestused kogu eluks.

Kes on peakorraldaja?

Peakorraldaja suudab meeskonda ja üritust organiseerida, ta on vastupidav ning kindlasti hea suhtleja. PK ülesanneteks on korraldusmeeskonna valimine ja juhtimine, tõhusa koostöö hoidmine erinevate osapoolte vahel, koostööpartneritega suhtlemine, osalejatele transpordi tagamine ning loomulikult üldkoosoleku läbiviimine.

Kandidatuur lõppeb 31.12 kell 23.59. Kui Sa tahad end mõneks kuuks tõeliselt proovile panna ja midagi ägedat korraldada, siis kandideeri juba täna!

Küsimuste korral ära karda pöörduda L üldkoosoleku koordinaatori poole:

Lasse Rihard Sissas

lasse.sissas@opilasliit.ee

+372 5330 9118

Kandideeri peakorraldajaks siin.