Registreerimine XLIX üldkoosolekule on suletud!

Hea õpilasesindaja!

13. – 15. oktroobril toimub Eesti Õpilasesinduste Liidu XLIX üldkoosolek Põltsamaa Ühisgümnaasiumis.

Kolmepäevasel üritusel tulevad seekord arutlusele tegevuskava 2024, põhikirja ja kodukorra uuendused ning haridusplatvorm.

Eesti Õpilasesinduste Liidu põhikirja alusel on iga liikmeskool kohustatud saatma üldkoosolekule enda kooli esindaja. Igast koolist saab osaleda delegaadina/esindajana 1 inimene. Juhul, kui Teie õpilasesindusest ei ole võimalik esindajal üldkoosolekul osaleda, olete EÕEL-i põhikirja järgi kohustatud volitama oma esindajaks mõne teise liikmeskooli õpilasesinduse esindaja. Volitustega aitab Teid liikmete valdkonna aktivist Liisa Loreena Värton (liisa.varton@opilasliit.ee).
Kui soovid üritusel osaleda koos sõbraga, on võimalik teistel õpilastel osaleda volitusega ehk esindada mõnda EÕEL-i liikmeskooli, kellel endal ei ole võimalik esindajat saata. Sellest soovist tuleb teada anda liikmete valdkonna aktivistile Liisa Loreena Värtonile (PS üritusele palume registreerida siis, kui on saadud volituse saamise kohta kinnitus). HEV õpilaste puhul on võimalik kaasa võtta toetusisik, kelle osalustasu 0€, kuid palume sel juhul sellest meile eraldi teada anda (opilasliit@opilasliit.ee).

Registreeri end üritusele siin.

Tutvu XLIX üldkoosoleku dokumentide ja ajakavaga siin.

Üritusel kehtib 25€-suurune osalustasu liikmeskooli õpilastele ja volitusega osalejale ning 30€-suurune osalustasu külalistele, mida saab tasuda arvega. Osalustasu tasumise osas võtab peale registreerimist Teiega ühendust EÕEL-i üldkoosoleku peakorraldaja Getter Lill. Arveid saame esitada nii juriidilistele kui ka eraisikutele (käibemaksu summale ei lisandu). Liikmeskoolide esindajatel soovitame küsida osalustasu kompensatsiooni oma koolilt.

Osalustasu eest tagatakse osalejatele majutus, toitlustus, erinevad koolitused ja töötoad ning transport üritusele ja tagasi Eesti suurimatest keskustest.

Kohtumiseni XLIX üldkoosolekul!

Küsimuste ning murede korral pöörduge julgelt üldkoosoleku peakorraldajate poole:

Getter Lill

getter.lill@opilasliit.ee

+372 5807 2061

Angeliisa Niinemäe

angeliisa.niinemae@opilasliit.ee

+372 501 9863