XLIX üldkoosoleku peakorraldajaks kandideerimine on avatud!

Kandideeri peakorraldajaks siin.

XLIX üldkoosolek otsib endale teotahelisi peakorraldajaid, kes viiksid läbi Eesti Õpilasesinduste Liidu suurüritust!

Sügisel toimub taaskord üldkoosolek, mis on Eesti Õpilasesinduste Liidu tähtsaim üritus. Üldkoosolek vajab pikemat ette planeerimist, head meeskonda ning peakorraldajaid, kes ürituse korraldamist juhiks. Sind kui võimalikku peakorraldajat ootab ees õpetlik meeskonnatöö, lahendusi vajavad probleemid, palju huvitavat ja väljakutsuvat ning meie poolt toetus, rikas kogemustepagas ja mälestused kogu eluks.

Peakorraldaja suudab meeskonda ja üritust organiseerida, ta on vastupidav ning kindlasti head suhtleja. Peakorraldaja ülesanneteks on korraldusmeeskonna valimine ja juhtimine, tõhusa koostöö hoidmine erinevate osapoolte vahel, koostööpartneritega suhtlemine, osalejatele transpordi tagamine ning loomulikult üldkoosoleku läbiviimine.

XLIX üldkoosolek toimub 13.10.2023 – 15.10.2023 ning peakorraldaja peab kindlasti viibima üldkoosolekul kohapeal ning sellele eelnevatel koosolekutel.

Kandidatuur lõppeb 13.08. kell 23.59. Kui Sa tahad end mõneks kuuks proovile panna ja midagi ägedat korda saata, siis kandideeri juba täna!

Küsimuste korral ära karda pöörduda XLIX üldkoosoleku koordinaatori poole:

Mia Marleen Lemetti

miamarleen.lemetti@opilasliit.ee

+372 58556515

Kandideeri peakorraldajaks siin.