Aktivistiks kandideerimine 2023/24 tegevusaastaks on avatud!

Eesti Õpilasesinduste Liidul algab uus hooaeg. Õpilasliit ei oleks töötav organisatsioon, kui tal ei oleks tublisid aktiviste, kes aitaksid koolidemokraatiat edendada üle terve Eesti ning seepärast vajame just Sinu abi!

Kandideeri Eesti Õpilasesinduste Liidu aktivistiks! Kandideerida saab kolme valdkonda: avaliku poliitika valdkonda, liikmete valdkonda ning kommunikatsioonivaldkonda. Valdkondade kirjeldused leiad postituse lõpust ning kandideerimisankeedist.

Kandideeri aktivistiks siin.

Kandideerimine on avatud kuni 13.08 23.59.

Aita kaasa Eesti hariduse paremaks muutmisele! Kandideeri Õpilasliitu!

Küsimuste ja täpsustuste korral pöördu Sinu poolt eelistatud valdkonna juhi poole või kirjuta opilasliit@opilasliit.ee.

Avaliku poliitika valdkond

Avaliku poliitika valdkond tegeleb õpilaste seisukohtade ning arvamuse edastamisega hariduspoliitilisel maastikul. Avaliku poliitika valdkond kogub õpilastelt ja partneritelt tagasisidet, koostab üldkoosoleku jaoks seisukohti ning avaldab aktiivselt arvamust hariduspoliitilistel teemadel.

2023/2024 tegevusaastal juhib avaliku poliitika valdkonda Anna Malena Kuris (anna.kuris@opilasliit.ee).

Liikmete valdkond

Liikmete valdkond tegeleb Eesti Õpilasesinduste Liidu liikmeskoolide arengu ja pädevuse küsimustega. Liikmete valdkonna ülesandeks on tagada maksimaalne osalus üldkoosolekutel, koolitada õpilasesindusi erinevatel teemadel ning vastutada selle eest, et kõikidele liikmetele on tagatud abi. Samuti ka liikmete andmebaasi haldamine ja tagasiside küsimine liikmetelt.

2023/2024 tegevusaastal juhib liikmete valdkonda Tristan Eriste (tristan.eriste@opilasliit.ee).

Kommunikatsiooni-valdkond

Kommunikatsioonivaldkond korraldab kõike, mis on seotud liidu brändi ja üritustega. Valdkonna liikmed saavad tegeleda ürituste ja projektide korraldamisega, nende jäädvustamisega. Eesti Õpilasesinduste Liidu brändi järgi erinevate infomaterjalide koostamine, meenete kujundamine ning ühtse stilistika loomine. Samuti vastutab valdkond selle eest, et Eesti Õpilasesinduste Liit oleks pildis ning liikmed oleksid meie tegemistega kursis. Valdkond vastutab pikaajaliste sponsorite eest.

2023/24 tegevusaastal juhib kommunikatsioonivaldkonda Kadi-Liis Pitk (kadi.pitk@opilasliit.ee).