XXI Suvekool: Ettevõtluse valem

Hei, vahva noor!

Eesti Õpilasesinduste Liidu XXI suvekool “Ettevõtluse valem” toimub juba 8.-10. augustil Kopra talus, Viljandimaal!

Sel korral on suvekooli teema ettevõtlikkus. Räägime põnevates töötubades koos põnevate esinejatega, kuidas juba noorelt ettevõtlik olla ning kuidas ettevõtlikkust endas üles leida. Loomulikult ei puudu suvekoolist ka vahvad õhtuprogrammid.

Kõigile osalejatele kehtib 25€ suurune osalustasu. Osalustasu palume maksta arvega ja selle tasumise osas võtab Teiega peale registreerimist ühendust XXI suvekooli peakorraldaja Kristin Pintson. Arveid on võimalik koostada nii juriidilisele kui ka eraisikule.

Osalustasu eest on igale osalejale tagatud transport suvekooli 8. augustil Tallinnast, Tartust, Pärnust ja Viljandist ning tagasi nendesse keskustesse 10. augustil. Lisaks tagab osalustasu majutuse, kolm päeva maitsvat sooja toitu ning põnevaid töötube, koolitusi ja muud programmi! 

Kõik alla 18-aastased osalejad peavad enne suvekooli ära täitma lapsevanema nõusoleku. Täidetud loa palume digiallkirjastatult saata XXI suvekooli peakorraldajale Kristin Pintsonile (kristin.pintson@opilasliit.ee). Lapsevanema nõusoleku blanketi leiad SIIT.

Registreerimine on avatud kuni 3. augustini (k.a). Registreeri end SIIN.

Küsimuste korral võta kindlasti ühendust XXI suvekooli peakorraldajatega:

Karolin Kask
karolin.kask@opilasliit.ee
+372 5306 2330

Dan Taidla
dan.taidla@opilasliit.ee
+372 5613 3276

Kristin Pintson
kristin.pintson@opilasliit.ee
+372 5399 0460