Kandideeri Õpilasliidu aktivistiks

Hea aktiivne Eesti noor!

Eesti Õpilasesinduste Liit on alustamas enda 23. hooaega! Selleks, et saaksime igapäevaselt toimida on meil vaja töökaid ja tublisid aktiviste, kes on valmis arendama ja panustama Eesti haridusmaastikku. Just sellepärast vajame Sinu abi! Eesti Õpilasesinduste Liidus on võimalik kandideerida kolme valdkonda: avaliku poliitika valdkonda, liikmete valdkonda ning kultuuri- ja kommunikatsioonivaldkonda. 

Kandideerimisvorm on leitav siit.

Kandideerimine kestab kuni 29.08 kell 23.59. 

Avaliku poliitika valdkond tegeleb õpilaste seisukohtade ning arvamuse edastamisega hariduspoliitilisel maastikul. Avaliku poliitika valdkond kogub õpilastelt ja partneritelt tagasisidet, koostab üldkoosoleku jaoks seisukohti ning avaldab aktiivselt arvamust olulistel hariduspoliitilistel teemadel.

Liikmete valdkond tegeleb Eesti Õpilasesinduste Liidu liikmeskoolide pideva arengu ja pädevuse küsimustega. Liikmete valdkonna põhilisteks ülesanneteks on tagada maksimaalne osalus üldkoosolekutel, koolitada õpilasesindusi erinevatel teemadel ning vastutada selle eest, et kõikidele liikmetele on tagatud abi ja tugi. Samuti tegeleb valdkond liikmete andmebaasi haldamisega ja küsib liikmeskoolidelt olulist tagasisidet.

Kultuuri- ja kommunikatsioonivaldkond korraldab kõike, mis on seotud liidu brändi ja üritustega. Valdkonna liikmed saavad tegeleda: alustades ürituste ja projektide korraldamisest, sponsorite otsimiseni ning kuni kõige toimuva jäädvustamiseni. Lisaks, koostada Eesti Õpilasesinduste Liidu erinevaid infomaterjale ja kujundada meeneid. Samuti vastutab valdkond selle eest, et Eesti Õpilasesinduste Liit oleks pildis ning liikmed oleksid meie tegemistega kursis. 

Lisaküsimuste korral kirjuta meie meiliaadressile opilasliit@opilasliit või Sinu eelistatud valdkonna juhile:

Mart Nael

Avaliku poliitika valdkonna juht

mart.nael@opilasliit.ee

Aiki Rattur

Liikmete valdkonna juht

aiki.rattur@opilasliit.ee

Marie Marcelle Martinson

marie.martinson@opilasliit.ee

Aita kaasa Eesti hariduse paremaks muutmisele ning kandideeri Õpilasliitu!

Eesti Õpilasesinduste Liidu tegevmeeskond