XLV üldkoosoleku korraldusmeeskonna kanditatuur

Kandideerimine XLV üldkoosoleku korraldusmeeskonda on lõppenud.

Hea aktiivne noor!

XLV üldkoosolek on leidnud endale tegusad peakorraldajad, kuid üksinda nad seda ellu viia ei suuda!

Kui tahad olla osa millestki põnevast ning selle juures panna proovile enda varasemad teadmised ja saada uusi kogemusi suurürituse korraldamise vallas, siis oled sattunud just õigesse kohta! XLV üldkoosoleku korraldusmeeskonnas saad Sa unustamatuid kogemusi, uued sõbrad kogu eluks ning näha suurürituse korraldusliku poole telgitagust.

Korraldusmeeskonnas varieeruvad ülesanded koostööpartnerite leidmisest sündmuse koha peal osalejate tuju üleval hoidmiseni ja palju muud millest täpsemalt kuuled korraldusmeeskonnas olles. Garanteeritud on uued oskused, positiivsed emotsioonid ja peale töö tegemise on Sul võimalik aega veeta vinge seltskonnaga!

Kandidatuur on leitav siit

Tunned, et selline väljakutse võiks Sulle sobida ning korraldusmeeskond on Sinu jaoks õige koht? Siis on Sul vedanud, sest Richard ja Helen otsivad enda kõrvale just sinusuguseid hakkajaid noori, et korraldada üheskoos üks maagiline üldkoosolek!

Kandidatuur sulgub 22.08 kell 23:59. Ära kõhkle kandideerida ning täida kandidatuur juba täna!

Küsimuste korral võta ühendust peakorraldajatega

Richard Veelaid
richard.veelaid@opilasliit.ee
+372 57817411

Helen Link
helen.link@opilasliit.ee
+372 53015615