XLV üldkoosolek

Eesti Õpilasesinduste Liidu XLV üldkoosolek toimub 23. oktoobril Zoomi vahendusel! Arutluse alla tulevad Õpilasliidu tegevuskava 2021 ja 2022, eelarve 2022 ning arengukava 2022–2026.

Registreeru üldkoosolekule siin.

Eesti Õpilasesinduste Liidu põhikirja alusel on iga liikmeskool kohustatud saatma üldkoosolekule enda kooli esindaja. Igast koolist saab osaleda delegaadina/esindajana vaid 1 inimene. Juhul, kui Teie õpilasesindusest ei ole võimalik esindajal üldkoosolekul osaleda, olete EÕEL-i põhikirja järgi kohustatud volitama oma esindajaks mõne teise liikmeskooli õpilasesinduse esindaja. Volitustega aitab Teid liikmete valdkonna aktivist Kaisa Kastemäe (kaisa.kastemae@opilasliit.ee). 

Kui õpilasesindusest soovib üldkoosolekul osaleda rohkem, kui üks õpilane, on võimalik teistel õpilastel osaleda volitusega ehk esindada mõnda EÕEL-i liikmeskooli, kellel endal ei ole võimalik esindajat saata. Sellest soovist tuleb teada anda liikmete valdkonna aktivistile Kaisa Kastemäele (võimalik on üldkoosolekule registreerida siis, kui on saadud volituse saamise kinnitus).

Üldkoosoleku päevakorra leiad siit.

XLV üldkoosoleku ajakava on leitav siit.

Tegevuskava 2021 on leitav siit.

Tegevuskava 2022 on leitav siit.

Arengukava 2022-2026 on leitav siit.

Eelarve on leitav siit.

Üldkoosolekul kehtib 10 € suurune osalustasu liikmeskooli õpilastele ja volitusega osalejale, mida saab tasuda arvega. Osalustasu tasumise osas võtab Teiega peale registreerimist ühendust EÕEL-i juhatuse esimees Anette Viin. 

Arveid on meil võimalus esitada nii juriidilistele kui ka eraisikutele (käibemaksu summale ei lisandu). Liikmeskoolide esindajatel soovitame küsida osalustasu kompensatsiooni oma koolilt. 

Küsimuste ning murede korral pöörduge julgelt üldkoosoleku peakorraldajate poole:

Richard Veelaid (richard.veelaid@opilasliit.ee, +372 5781 7411)

Helen Link (helen.link@opilasliit.ee, +372 5301 5615)