XX suvekool

Hei, vahva noor!

Eesti Õpilasesinduste Liidu XX suvekool toimub juba 8.-10. augustil Valma puhkekülas!
Sel korral on suvekooli teema füüsilise aktiivsuse ja liikumise olulisus. Suvekoolis saavad kõik osalejad teadmisi, kuidas oma harjumusi tervislikumaks muuta ning kuidas muuta ka oma koolikeskkond aktiivsemaks ja tervemaks. Selle saavutame põnevate töötubade, harjutuste ja tutvustustustega ning loomulikult ei puudu suvekoolist ka unustamatud õhtuprogrammid. Lisaks saavad kõik osalejad proovida ägedaid aktiivseid tegevusi ka ise!

XX suvekooli registreerimine on leitav siit.

Kõigile osalejatele kehtib 25€ suurune osalustasu. Osalustasu palume maksta arvega ja selle tasumise osas võtab Teiega peale registreerimist ühendust Õpilasliidu juhatuse esimees Anette Viin. Arveid on võimalik koostada nii juriidilisele kui ka eraisikule.

Osalustasu eest on igale osalejale tagatud transport Valma puhkekülasse 8. augustil Tallinnast, Tartust, Pärnust ja Viljandist ning tagasi nendesse keskustesse 10. augustil. Lisaks tagab osalustasu majutuse puhkekülas, kolm päeva maitsvat sooja toitu ning põnevaid töötube, koolitusi, programme ja võimaluse muuta käesolev suvi Sinu senise elu parimaks!

Kõik alla 18-aastased osalejad peavad enne suvekooli ära täitma lapsevanema nõusoleku. Täidetud loa palume digiallkirjastatult saata Õpilasliidu juhatuse esimehele Anette Viinile (anette.viin@opilasliit.ee). Lapsevanema nõusoleku blankett ja sellega kaasnev info tuleb Sulle meilile esimese infokirjaga!

Ürituse ajakava on leitav siit.

Registreerimine on avatud kuni 4. augustini (k.a).
Küsimuste korral võta kindlasti ühendust XX suvekooli peakorraldajatega:

Katariina Järve
katariina.jarve@opilasliit.ee
+372 5900 9536

Kristin Pintson
kristin.pintson@opilasliit.ee
+372 5399 0460