Hea õpilasesindaja!

Juba 27.–29. mail toimub Eesti Õpilasesinduste Liidu XLVI üldkoosolek Saku Gümnaasiumi põhikooli hoones. Eesti Õpilasesinduste Liidu põhikirja alusel on iga liikmeskool kohustatud saatma üldkoosolekule enda kooli esindaja. Igast koolist saab osaleda delegaadina/esindajana 1 inimene. Juhul, kui Teie õpilasesindusest ei ole võimalik esindajal üldkoosolekul osaleda, olete EÕEL-i põhikirja järgi kohustatud volitama oma esindajaks mõne teise liikmeskooli õpilasesinduse esindaja. Volitustega aitab Teid liikmete valdkonna aktivist Alina Simmer (alina.simmer@opilasliit.ee). 

Epidemioloogilise olukorra tõttu ei ole üldkoosolekul võimalik osaleda külalisena. Kui soovid üldkoosolekul osaleda koos sõbraga, on võimalik teistel õpilastel osaleda volitusega ehk esindada mõnda EÕEL-i liikmeskooli, kellel endal ei ole võimalik esindajat saata. Sellest soovist tuleb teada anda liikmete valdkonna aktivistile Alina Simmerile.

PS üldkoosolekule palume registreerida siis, kui on saadud volituse saamise kohta kinnitus).

Üldkoosolekust parema ülevaate saamiseks ja julguse kogumiseks soovitame vaadata videot XL üldkoosolekust siit.

Üldkoosolekul kehtib 20€ suurune osalustasu liikmeskooli õpilastele ja volitusega osalejale, mida saab tasuda arvega. Osalustasu tasumise osas võtab peale registreerimist Teiega ühendust EÕEL-i juhatuse esimees Anette Viin. Arveid saame esitada nii juriidilistele kui ka eraisikutele (käibemaksu summale ei lisandu). Liikmeskoolide esindajatel soovitame küsida osalustasu kompensatsiooni oma koolilt. 

Osalustasu eest tagatakse osalejatele majutus koolimajas, kõht täis maitsvat sooja sööki, erinevad koolitused ja töötoad ning transport üldkoosolekule ja tagasi Eesti suurimatest keskustest. 

 

 

Registreeruda saab 24.maini siin. Kui esindad liikmeskooli volitusega, siis palun registreeru peale volituse saamise kinnitust! 

Üldkoosolekul tulevad arutlusele tegevusaasta aruanne, majandusaasta aruanne, Õpilaste Eesti 2027, revisjonikomisjoni aruanne ning lisaks valitakse organisatsioonile uus juhatus ja revisjonikomisjon.

Üldkoosoleku ohutuks korraldamiseks palume kõigil osalejatel haigussümptomite esinemisel anda sellest teada peakorraldajatele ning palume jätta seekord üldkoosolek vahele. Ürituse vältel paneme palju rõhku sellele, et üritusel osalejad peseksid käsi ja oleksid terved!

Küsimuste ning murede korral pöörduge julgelt üldkoosoleku peakorraldajate poole:

 

Annabel Aarla
annabel.aarla@opilasliit.ee
+372 5613 4889

 

Grete Roostik
grete.roostik@gmail.com
+372 5384 0404

 

Kohtumiseni XLVI üldkoosolekul!