Õpilasliidul on hea meel välja kuulutada kandidatuur XX suvekooli korraldusmeeskonda, mis toimub juba augustikuus. Sel korral on suvekooli peakorraldajad Kristin Pintson ja Katariina Järve, kes nüüd otsivad endale 8 vahvat selli, kellega koos suve ägedaim sündmus korraldada.

Kui Sina panustad hinge ja südamega oma tegevustesse, oled positiivse ellusuhtumisega ja kohusetundlik ning tahad, et 2021. aasa suvi oleks Sinu senise elu meeldejäävaim, siis kandideeri XX suvekooli korraldusmeeskonda!

Korraldusmeeskonnas tegeled partneritega, valmistad ette suvekooli programmi, tagad osalejate rõõmsameelsuse ja heaolu suvekooli ajal ja ka enne seda ning seisad silmisi kõigi takistusega, mis teele satuvad.

Korraldusmeeskonnas on garanteeritud unustamatud seiklused, uued tutvused, vajalikud kogemused ja oskused ning meeldejäävad emotsioonid.

Haara oma saatuse ohjad, astu julge samm, et muuta oma suvi meeldejäävaks, ning kandideeri XX suvekooli korraldusmeeskonda!💙

Kandidatuuri leiad siit.

Kandidatuur sulgub 18. juuni kell 23.59.

Küsimuste korral:
Kristin Pintson
XX suvekooli peakorraldaja
+372 5399 0460
kristin.pintson@opilasliit.ee

Katariina Järve
XX suvekooli peakorraldaja
+372 5900 9536
katariina.jarve@opilasliit.ee